Over ons

‘Wij denken en doen met groen.’

WIE ZIJN WIJ?

Ann Muyldermans Tuinarchitect Overons Ann

ANN MUYLDERMANS

Tuinarchitect Ann is gepassioneerd door hedendaagse natuurlijke tuinen. Het architecturale is volgens haar perfect te verzoenen met een natuurlijke tuin: een duidelijke vormgeving en een logische indeling maken van elke tuin een onweerstaanbare buitenkamer. ‘Natuurlijk’ staat voor Ann niet gelijk aan ‘wild’. Wat ‘natuurlijk’ dan wel betekent? Werken met duurzame materialen,  klimaatbestendige oplossingen ontwikkelen, kiezen voor natuurlijk ogende beplanting en misschien nog het belangrijkst: zorgen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. En dat kan dankzij een weloverwogen plantenkeuze.

‘Door met de natuur samen te werken, krijg je een tuin waarin je echt tot rust komt. Onze eigen moestuin? Die hoef ik nauwelijks water te geven. En ook wieden is niet nodig.’

Ann Muyldermans Tuinarchitect Overons Koen

KOEN GOOSSENS

Tuinaannemer Koen leerde Ann op de schoolbanken kennen, en het klikte meteen. Intussen neemt het koppel al 25 jaar lang heel diverse tuinen onder handen. Ann en Koen vullen elkaar perfect aan: Ann tekent het ontwerp, Koen pakt de uitvoering aan. Tuinen zijn de groene draad door hun leven: zelfs vakantie of een uitstap staat vaak in het teken van bijzondere tuinen of kwekerijen. En ook thuis vullen Ann en Koen hun vrije tijd graag met experimenteren in eigen tuin. Dat resulteert dan weer in unieke tuinontwerpen, met niet-alledaagse plantencombinaties.

‘Elke tuin die we ontwerpen en aanleggen, wordt ook een beetje onze tuin.’

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

  • Passie voor groen, natuur en tuinen
  • Kleinschalig bedrijf met grote service
  • Persoonlijk contact en begeleiding op maat
  • Uitgebreide plantenkennis
  • Deelnemer Europese Green Deal Natuurlijke Tuinen
Ann Muyldermans Tuinarchitect Overons Waarom Kiezen Voor Ons

Samen laten we jouw
Tuindromen bloeien!

Jouw tuin? Daar laten we geen gras over groeien!
Contacteer ons voor een tuin waarin je het hele jaar door geniet.